Wij heten u van harte welkom op de website  van onze parochie

Eucharistievieringen deze week

Dinsdag 14 november om 9.00 uur

Woensdag 15 november 09.30uur

Donderdag 16 november om  10.00 uur
na het rozenkransgebed dat om 09.30 uur begint

Vrijdag 17 november om 19.00 uur

ZATERDAG 19 MITSWA CONCERT 19.30 uur
Jubileumconcert voor alle parochianen

In het weekend van 19-20 november vinden geen eucharistievieringen
plaats in Nieuw-Vennep

Voor de parochie Joannes Evangelist te Buitenkaag klikt u op deze link.

We brengen graag wat speciale activiteiten onder de aandacht:

* Trekkingslijst Creamarkt 13-14 oktober 2017 (onder activiteiten)
* Vrijwilligers gevraagd (onder activiteiten)
* Sint en Piet op bezoek (onder activiteiten)
* Ontmoeting van Nederlanders en vluchtelingen op 6 december (onder activiteiten)
* Kerstfair 2017 op 10 december (onder activiteiten)

Kerkveiling 2108

Om ook in 2018 een gezonde stabiele basis voor onze parochie te creŽren, heeft het Parochiebestuur besloten om de vrijdag voor Palmpasen in Nieuw-Vennep een kerkveiling te houden. In Buitenkaag is de kerkveiling altijd een succes.

Details over deze Vennepse veiling zijn nog niet bekend, maar wel willen wij iedereen vragen eens thuis rond te kijken om te zien of er misschien iets is van enige waarde wat u toch kwijt wil. Dat kan zijn omdat u wat meer ruimte in huis wil hebben, zeker weet dat de kinderen het later weg willen doen, of gewoon omdat u onze kerk een warm hart toedraagt.

Thom Lansdaal is de man die kavels binnen wil halen voor deze veiling, dus mocht u nu al willen reageren, dan kunt u hem bellen op tel. 0252-673268.

Nieuwe vertaling ONZE VADER ingevoerd.

Sinds 27 november 2016 wordt in de liturgie het nieuwe Onze Vader gebeden.

De Nederlandse Bisschoppenconferentie heeft besloten de nieuwe vertaling van het Gebed des Heren afgelopen advent in te voeren. Dit is gelijktijdig in Nederland en in Vlaanderen gebeurd.

Decennia lang bleek het niet mogelijk om tot een gezamenlijke tekst van het Onze Vader te komen voor het Nederlandse taalgebied maar daar heeft een speciale commissie alsnog voor gezorgd.

Update fotoalbum:

Foto's Communie 2017