Crèche

Tijdens de vieringen op zondag in Nieuw-Vennep is er de mogelijkheid uw kind(eren) naar de crèche te brengen. Dit bieden wij als service aan de ouders/verzorgers die graag samen naar de viering willen en geen oppas hebben voor hun kleinste kinderen.

In De Herberg is een ruimte in zaal 1, waar een ervaren begeleidster (meestal een ervaren moeder) tijdens de viering op uw kind(eren) past. Voor baby's en peuters en alle kinderen tot groep 3 van de basisschool zijn er boekjes - puzzels - auto's - blokken en ander speelmateriaal om mee te spelen. Er is voor de allerkleinsten een box voorhanden. Ook krijgen de kinderen tussendoor iets te drinken en een koekje. Wilt u uw kind zelf iets vertrouwds van thuis meebrengen dan is dat geen enkel probleem. Voor baby’s willen wij vragen, indien mogelijk, een maxi-cosi mee te geven.

U kunt uw kind(eren) vanaf 9.45 uur naar de crèche brengen. De gastvrouwen/heren in de kerk kunnen naar zaal 1 verwijzen waar u uw kind kunt brengen.
Oudere kinderen zijn natuurlijk welkom in de kerk en gaan van daar uit naar de kinderkerk.

Na afloop van de viering kunt u uw kind(eren) ophalen in de crèche en (meestal) ook nog een kopje koffie blijven drinken met de andere parochianen. Nb: tijdens het koffiedrinken is er geen crèche opvang.

Wilt u onze werkgroep komen versterken?
Nieuwe vrijwilligsters zijn altijd welkom.
Help ons om dit voor kinderen en hun ouders in stand te houden!
Het kost niet veel tijd (circa 1 maal per 2 maanden).

Contactpersoon: Irma Buitenhuis. Tel. (0252) 423248.