Crèche

Tot enkele maanden geleden was er tijdens de vieringen op zondag in Nieuw-Vennep de mogelijkheid uw kind(eren) naar de crèche te brengen. Dit boden wij als service aan de ouders/verzorgers die graag samen naar de viering wilden en geen oppas hadden voor hun kleinste kinderen.

Helaas is er - door minder aanbod van kinderen - en door het verlies van vrijwilligers geen mogelijkheid u deze dienst nog langer aan te bieden. Voor ouders die toch graag een crèchemogelijkheid tijdens de diensten zouden hebben, leggen we de uitdaging neer er - met andere vrijwilligers - voor te gaan zorgen dat er weer zo'n dienst kan worden aangeboden.

Contactpersoon: Irma Buitenhuis, tel. (0252) 423248 biedt haar expertise aan om samen met enthousiaste ouders weer een crèche op te starten. Voorwaarde daarvoor is wel dat andere vrijwilligers in de werkgroep plaatsnemen.

Oudere kinderen zijn natuurlijk welkom in de kerk en gaan van daar uit naar de kinderkerk.