Parochienieuws
Het parochienieuws verschijnt eens in de 4 tot 5 weken. Drie redactieleden, waarbij Ronnie van der Knaap de eindredacteur is, zijn verantwoordelijk voor de kopij, die wordt aangeleverd door de pastor en de parochianen. Daarnaast doen de redactieleden verslag van bijzondere gebeurtenissen en van gesprekken met parochianen die iets opmerkelijks te vertellen hebben.
Data voor inzending van kopij staan vermeld in het 'Parochienieuws' en op de website onder de link:
Parochienieuws .

Contactpersoon:
Ronnie van der Knaap

Veranderingen, opzeggingen, of klachten over de bezorging kunt u richten aan:

Archief
Deze groep verzamelt documenten, foto's, krantenknipsels en dergelijke over onze parochie, die vervolgens gerubriceerd gearchiveerd worden.

Secretariaat
U kunt op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend tussen 09:30 uur en 12:00 uur terecht in de Herberg. Mensen van de secretariaatsgroep staan u graag te woord en helpen u.