Voorzitter commissie Beheer en Onderhoud
Piet Vermeij

Bloemengroep
De Bloemengroep voorziet de kerk van versieringen met bloemen, groen en bijpassende ornamenten bij kerkelijke hoogtijdagen (Kerstmis, Pasen e.a.),  bij trouwerijen, uitvaarten en andere verzoeken van particulieren en voor de Eucharistievieringen door het jaar. Ook bij andere speciale gelegenheden kan vaak een beroep gedaan worden op de Bloemengroep.
Voorts onderhouden zij de aangebrachte versieringen.

Contactpersonen:
Door Brinke. Tel. (0252) 67 35 04
Janny v. Diemen. Tel. (0252) 68 69 34

Creche

Vrijwilligers verzorgen de opvang en verzorging van peuters en kleuters tijdens eucharistievieringen in de kerk, zodat ouders/verzorgers deze onbezorgd kunnen bijwonen. Crèches bij kerkelijke hoogtijdagen, veelal tweewekelijks op zondag en op verzoek op zaterdagavond. Inzet afhankelijk van aantal beschikbare begeleid(st)ers).
Wat wordt van deelnemers verwacht: goed met peuters en kleuters om kunnen gaan.
Irma Buitenhuis  Tel. (0252) 423248

Beheer "De Herberg"

Aanwezigheid bij activiteiten in de Herberg, toezien op juist gebruik faciliteiten, onderhoud faciliteiten, verzorgen koffie en thee bij activiteiten. Werkzaamheden in inzet in overleg met beheerder Herberg.
We maken onderscheid in zelfstandige beheerders en beheermedewerkers Indicatie tijdbesteding:
  • Beheerders tenminste 1 dagdeel per week
  • Beheermedewerkers ca 1 dagdeel per maand afhankelijk van aantal vrijwilligers en aantal activiteiten.
Wim Meirmans     Tel. (0252) 68 66 18

Marthagroep

Schoonmaken kerk (kerkgebouw en naastliggende ruimten).
Riet van Dongen   Tel. (0252) 67 30 12

Koffiegroep
Verzorgen koffie, thee, frisdranken en bijbehorende zaken in de Herberg bij bijzondere gelegenheden, na weekend-vieringen, begrafenissen en andere voorkomende gelegenheden.
Truus Borst   Tel. (0252) 67 27 89

Technisch beheer

Voorbereiding en uitvoering van (eenvoudige) aanleg- en onderhoudswerkzaamheden
in de tuinen en in en aan de gebouwen (Kerk en Herberg) en installaties.
Co van Steen Tel. (0252) 68 63 51

Kerkhulpverlening
Onder verantwoordelijkheid van het parochiebestuur coördineren van de activiteiten voor de veiligheid van kerkgangers.
Onder meer op het gebied van brandpreventie, EHBO, calamiteitenplannen etc.
Ron van Rooijen Tel. (0252) 62 43 25