KERST FAIR 2017: een geslaagd festijn!

Op zondag 10 december 2017 was er na de viering waarin het Mitswa koor zong een KERST FAIR.
Grootser aangepakt dan het jaar ervoor en met tal van kraampjes. Natuurlijk de loempia's van de pastoor - met verve gebakken en verkocht door onze Filipijnse parochianen. Enthousiaste standhouders, zoals Coos de Lange, die zijn schildersbedrijf promootte, de elektrische spiraal, waar Pastoor Ruben zat te juichen als iemand het voor elkaar kreeg om het hele traject af te leggen, Alberdina Vork die haar vogeltaarten verkocht. En wat zou je zeggen van de heerlijke erwtensoep die aan de man werd gebracht. Gezellige zitjes waren uren bevolkt door de parochianen die elkaar graag zien. Lachen om de Kerstman, die enthousiast de ringen om flessen Glühwein wilde laten gooien. Het lukte maar een enkeling om een fles te bemachtigen!
Dan was er nog het prachtige muziekspel van Guido, die voor deze gelegenheid de klarinet van zijn moeder mocht lenen. Er werd wijn geproefd, kaasblokjes verorberd, soep gegeten en loempia's en andere Filipijnse heerlijkheden. Er werd koffie en thee gedronken en een glaasje wijn geschonken. En - om het plaatje compleet te maken - viel buiten de sneeuw. Reden voor velen om zich na een paar uur haastig naar huis te begeven om de gladheid voor te zijn.

Al met al een fantastisch KERST FAIR, met grote dank aan initiatoren Lisette Blom (met de gehele familie) en kerstman Lano Jansen. En dank aan al diegenen die zich enorm voor deze kerst fair hebben ingezet!