BBQ binnentuin: een waar plezier

Wat schuchter arriveerden de kavelkopers van de kerkveiling in de binnentuin om daar te stuiten op een zeer gezellige ambiance. De organisatie had gezorgd dat er voor iedereen een gemakkelijk stoel stond, de tafels waren gedekt en in de hal stond een keur aan salades, stokbrood, sausjes enz.

Achter de BBQ voelden de mannen zich al snel thuis en onder leiding van Lano Jansen werden de hamburgers, sateetjes, shashlicks en haasmedaillons vakkundig gebruind.

Dat schuchtere duurde maar een kort poosje, want al snel was het één grote familie die rond de tafels schoof. De een met bord op schoot, de ander gefocust etend aan tafel, weer anderen in diep gesprek.

Lano Jansen en Marianne Koeckhoven, die samen de organisatie voor hun rekening namen, hadden nog een verrassing in petto. Een heuse quiz, die in groepjes moest worden gemaakt. Met bijvoorbeeld de vraag hoeveel negens er voorkomen als we tellen van 1 tot 100. Nog een lastige vraag ook bleek!

De groepjes mochten zichzelf een naam geven: de kerkuilen, de betweters of de zonnetjes. Uiteindelijk wonnen de zonnetjes en ging ieder van hen naar huis met een klein prijsje. Erg leuk om te doen en hilarisch om mensen die de schoolleeftijd al zeer ruim te boven zijn, zich weer als afkijkers c.q. afluisteraars te zien gedragen!

Al met al een zeer geslaagd feest, dat zeker een jaarlijkse traditie zou moeten worden. Het was voor iedereen een waar plezier! Zie ook het fotoalbum BBQ.