Op vrijdag 23 maart was het zo ver: Kerkveiling "In Balans"!

In de Herberg vond de kerkveiling plaats, die onze parochie financieel een extra impuls gaat geven. Dat is nodig omdat de cijfers op de begroting niet zo'n mooi beeld geven.
Voor brede, maar zeker ook voor smalle beurzen was er van alles te krijgen en te winnen!
Hieronder exclusieve kavels die voor mooie bedragen werden geveild:

Eten bij Ps. Torres; een eigengemaakte maaltijd bij de pastoor thuis!

Ps. Ruben Torres zal u hartelijk bij hem thuis ontvangen voor een heerlijk glaasje wijn met heerlijke hapjes en aansluitend een door hem zelf bereid diner met heerlijk toetje toe. Enkele parochianen zijn u al voorgegaan en zij zijn zeer enthousiast.
En... wie de loempia's (en andere lekkernijen) van de pastoor heeft geproefd bij de Kerstfair zal weten waar wij het over hebben!!

Een jaar lang gratis haar laten knippen bij Kapsalon Perdaan

Voor de modebewuste parochiaan bieden wij een jaar lang gratis haar laten knippen bij Kapsalon Perdaan aan. Deze kans kunt u niet laten lopen!
Altijd goed geknipt voor de dag komen en uw knip hoeft u niet te trekken.

Afbeelding invoegen   Fietsen met onze pastoor Ruben Torres!

Ook bij de veiling in Buitenkaag is dit een zeer geliefd kavel: een fietstocht met onze pastoor Ruben Torres!
Een gezellig dagje uit, heerlijk fietsen door de polder. Regelmatig een stop om even van het uitzicht te genieten of lekker met z'n allen een kopje koffie/thee te gebruiken.
Tijdens het fietsen hoort u allerlei interessante details over de fietsroute en legt u leuke contacten met de andere fietsers.

Mee met Jan Lange in de gevangenis van Alphen aan den Rijn

Op dit kavel kunt u bieden als u een keer "de bajes wilt bekijken". Dit kan, na een viering in de Penitentiaire Inrichting Midden Holland waar onze oud-pastor Jan Lange werkzaam is.
Aansluitend aan de viering, gezamenlijk met de cliënten van de inrichting, is het koffiedrinken waarna voor een select gezelschap (paspoort mee!) een korte rondleiding wordt gegeven door de instelling.

Afbeelding invoegen   Barbecue in parochietuin!

Ook dit is een zeer geliefd kavel: in de zomerperiode een heerlijke BBQ bijwonen in de binnentuin van de parochie.
Onder het genot van een heerlijk glaasje koude wijn of een glas fris gezellig bijpraten en als de kooltjes op temperatuur zijn lekker BARBECUE-en en smullen met z'n allen. Een unieke gelegenheid waar nog lang over wordt gesproken.

Antieke klok
Er is ook een prachtige antieke klok, geschonken door Mw. A. van Elk, koorlid van St. Cecilia. De klok is met veel liefde gerestaureerd en loopt weer "als een klokje".
Elk kwartier slaat de klok met een kort gebeier.

De avond was een groot succes. Door de inzet van het veilingcomité en veilingmeester Dirk Molenaar is er een mooi bedrag opgehaald.

We bedanken onze sponsors:
Pearl brillenservice
Hermanusfonds
Mw. Prins
BloemenWeijden

En natuurlijk alle andere gulle gevers!