Nieuwjaarsreceptie en -fair

Traditiegetrouw werd op de eerste zondag in het nieuwe jaar de nieuwjaarsreceptie gehouden. Parochianen kunnen elkaar een mooi nieuw jaar toewensen en even bijpraten onder het genot van koffie met wat lekkers, een drankje en wat hapjes.

Omdat de kerstfair niet door kon gaan. in verband met de Open Lunch rond kerstmis, werd er begin 2019 – op het Driekoningenfeest met aansluitend de nieuwjaarsreceptie – een Nieuwjaarsfair gehouden. Er werden grappige zaken verkocht zoals producten van de creaclub, wat curiosa, boeken, vogeltaarten gemaakt door Alberdine Vork en bollencreaties van de Bloemengroep. Heel veel vrijwilligers bakten een taart of cake, zodat bijna alle bezoekers van de nieuwjaarsreceptie wel iets lekkers bij de koffie kochten. Er was lekkere erwtensoep en die liet men zich ook smaken. Al met al een aangenaam verpozen.

En het leverde de kerk nog een extra bijdrage op, zodat ook de penningmeester weer tevreden naar huis kon gaan.