Workshop kersttuk maken

Er moest hard gezocht worden in de agenda om nog een plekje in de Herberg te vinden voor de Kerstworkshop die door Fred Maas zal worden gegeven.

Afbeelding invoegen  
Op donderdag 13 december vindt deze workshop plaats in de Herberg.
 
 
Begintijd 14.00 uur. In de middag, zodat er niet ’s avonds in het donker over straat gegaan hoeft te worden.
 
De kosten zijn € 27,50, waarbij we transparant willen zijn.Twintig euro gaat naar de materialen en Fred Maas, € 2,50 is voor de koffie met lekkers en het drankje en € 5,- voor de parochie omdat de Herberg ook verwarmd moet worden. Nog steeds een prijs die echt betaalbaar is, omdat u immers met een prachtig kerststuk naar huis gaat. U hoeft niets mee te nemen, alle materialen om het stuk te maken zijn aanwezig. Alleen iets om het kerststuk na afloop in te vervoeren.
Mocht er voldoende animo zijn dan overwegen we ook de mogelijkheid op donderdag 13 december ’s avonds vanaf 19.30 uur dezelfde workshop te herhalen.

Leuk voor mensen die nog werken en overdag geen tijd hebben.

Wie wel een kerststuk wil hebben, maar het niet zelf wil komen halen, kan Janny van Diemen bellen, tel. 686934, die zorgt dat er zo’n kerststuk voor u gemaakt wordt.

Als men moeilijkheden heeft met vervoer kan men bellen met Ronny Blok, tel. 06-40820614. Zij gaat kijken of u opgehaald kunt worden. Heeft u verder nog vragen, dan mag u haar ook bellen. Zij hoopt velen te kunnen begroeten.

  Afbeelding invoegen