Dit is een verzamelpagina voor alle actuele activiteiten,
welke voor kinderen in onze parochie georganiseerd worden.

Kinderkoor kinderloos

Na een succesvol begin dit jaar van ons nieuwe kinderkoor, kunnen we er jammer genoeg niet mee doorgaan. Wij hebben kinderen en ouders gebeld, gemaild en er is geflyerd op de katholieke scholen. Helaas heeft dit niet het minimaal aantal kinderen opgeleverd om samen voldoende stem te geven aan en voor de kinderen in onze parochie.
We willen met name onze dirigent Noortje en onze toetsenist Jan bedanken voor de inspirerende gen gezellige tijd die we met elkaar hebben gehad. Zoals Jan zo treffend opmerkte: "Muziek en zingen is voor kinderen niet alleen leuk, maar ook belangrijk om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen.
En lieve kinderen en hun ouders die deel hebben uitgemaakt van het koortje in de korte tijd van het bestaan: we hebben van jullie genoten!
Een hartelijke groet van Noortje, Jan, Hans, Agnes en Anita

Klik op de link voor meer informatie

Eerste Heilige Communie

Misdienaars