Eens in de 2 maanden (data staan in het Parochienieuws of houdt de even maanden aan...) is er een Open Lunch voor alleengaanden in De Herberg. De lunch begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur.
Nu we te maken hebben met de coronapandemie is er tijdelijk helaas geen Open Lunch.

Normaal gesproken kan men vanaf 12.30 uur binnenlopen en wordt u een welkomstdrankje aangeboden. De kosten bedragen € 5,- per persoon.
 
Wij willen u vragen zich van tevoren op te geven bij Truus (tel: 0252-686779) of via de mail: nelrijnbeek1950@gmail.com. Mocht u zich hebben opgegeven, maar onverwachts niet kunnen komen, graag even afmelden.
 
Tijdens elke lunch is er een EHBO-er aanwezig. Wij hopen natuurlijk dat hij/zij niet in actie hoeft te komen, maar de vraag aan onze gasten is toch om gegevens in de portemonnee te hebben van een contactpersoon die in geval van nood gebeld kan worden en ook graag een overzicht van de medicijnen die u gebruikt.
Het nummer van de contactpersoon kunt u ook opslaan in uw mobiele telefoon onder de naam: ICE (In Case of Emergency), dat is de internationale code voor: in geval van nood.
 
In het kort:
Eéns in de 2 maanden (febr-apr-juni-aug-okt-dec)
Kosten € 5,- p.p.
Aanvang 13.00 uur in De Herberg