(Eucharistie)vieringen in de komende weken:

Zaterdag 24 februari om 19.00u
2de Zondag van de Veertigdagentijd
Celebrant: Eko Manek
zang: St. Cecilia koor

Zaterdag 2 maart om 19.00u
3de Zondag van de Veertigdagentijd
zang: Be Leaf uit Hoofddorp

Zondag 10 maart om 10.00u viering voor beide parochies in Nieuw-Vennep
4de Zondag van de Veertigdagentijd - Laetare
zang: Mitswa koor

Zondag 17 maart om 10.00u viering voor beide parochies in Nieuw-Vennep
5de Zondag van de Veertigdagentijd
Celebrant: Eko Manek
zang: St. Ceciliakoor

Zondag 24 maart om 10.00u
Palmpasen
(vooraf voor kinderen palmpasenstokken maken)
zang: Be Leaf uit Hoofddorp

Dinsdag 26 maart om 19.00u viering voor beide parochies in Nieuw-Vennep
Boeteviering
zang: Omnia pro Deo

Voor de parochie Joannes Evangelist te Buitenkaag klikt u op deze link.

(Nieuwe) informatieve film over de beide parochies: klik op deze link

ELKE WOENSDAG: CREACLUB IN DE HERBERG VAN 10.00-12.00 UUR
Klik op deze link voor meer info: Creaclub

Boeteviering

Vóór het Hoogfeest van Pasen houden we in onze parochie een boeteviering. Aan het begin van de vastentijd is er ook een Aswoensdagviering.

Een boeteviering is een sobere liturgische viering. De gelovigen komen samen om zich te bezinnen op de tekorten die ieder voor zich heeft in zijn persoonlijk leven, maar ook op de fouten die we maken in relatie tot anderen. Daarom overdenken we samen. We vragen ons af waar we God tekort deden en de ander niet tot zijn recht lieten komen.In het besef dat God een barmhartige Vader is die ons wil leiden naar verzoening, vragen we Hem en elkaar om vergeving.

Zo kunnen we ons voorbereiden op de komende feestdagen en nieuwe keuzes voor de toekomst maken.

Drie-delinge training voor jongeren via Bisdom

Vanuit het Jong Bisdom Haarlem-Amsterdam wordt er in het voorjaar een driedelige training gegeven voor jongeren die de wens hebben of zich al inzetten voor de sacramentsvoorbereiding of het tienerwerk in en buiten de parochie.
Is er in uw parochie ruimte om jongeren daarin een rol te geven? Wij bereiden ze voor met een catechesetraining, polarisatie training en getuigenistraining. Ze leren niet alleen spreken voor een groep, maar ook brongebruik en gespreksgroepjes leiden.

Voor meer informatie en aanmelding mail naar info@jongbisdomhaarlem.nl

Stille Omgang in Amsterdam - Jongerenprogramma

Op 16 maart is de Stille Omgang en dit jaar hebben we in het jongerenprogramma Chantal Wouterse te gast. Chantal is aalmoezenier bij de Koninklijke landmacht en zal delen over haar ervaringen met het thema hoop en vrede.
In een compact programma met ontmoeting, input, aanbidding en de H. Mis met Mgr. Hendriks zullen de jongeren worden voorbereid op het lopen van de Stille Omgang.

Ook vormelingen zijn met begeleiding welkom bij het jongerenprogramma. (klik op de link voor de website en aanmelding)

De nieuwste editie van het parochienieuws is uit maar...

Door omstandigheden zijn er soms zaken in onze parochie alweer achterhaald. Ondanks alle inspanningen kan de redactie daar niet altijd tijdig op inspelen omdat de editie al naar de drukker is (of het beleid na publicatie alweer is gewijzigd).
Houdt daarom deze website goed in de gaten voor het laatste nieuws. Onze excuses voor het ongemak maar dit is helaas niet te voorkomen. Gaarne uw begrip hiervoor.

Parochienieuws                       SamenKerk

Vragen of opmerkingen over website:

In onze parochie (kerk en pastorie) kunnen foto- en filmopnamen gemaakt worden t.b.v. de website en ons parochieblad.