Wij heten u van harte welkom op de website van onze parochie

(Eucharistie)vieringen in de komende weken:

Donderdag 30 mei 10.00 uur
 Hemelvaart van de Heer
viering voor beide parochies in Buitenkaag
Koor: Laudate Dominum Omnes Gentes + koorleden van koren uit Nieuw-Vennep

Zaterdag 1 juni 19.00 uur
 Zevende zondag van Pasen
Koor: St. Cecilia

Zondag 9 juni 10.00 uur
 Hoogfeest van Pinksteren
 Toediening sacrament van het Vormsel
Celebrant: Mgr. J. Hendriks, concelebrant: ps. R. Torres
Koor: Ritmisch koor Mitswa

Zaterdag 15 juni 19.00 uur
 Hoogfeest van de Heilige Drie-Eenheid
Koor: de zanggroep

Voor de parochie Joannes Evangelist te Buitenkaag klikt u op deze link.

Informatieve film over de beide parochies: klik op deze link

ELKE WOENSDAG: CREACLUB IN DE HERBERG VAN 10.00-12.00 UUR
Klik op deze link voor meer info: Creaclub

Fietsen naar kerk Buitenkaag met Hemelvaart

Op donderdag 30 mei is om 10.00u de viering voor Hemelvaart in de kerk in Buitenkaag voor beide parochies. Voor veel Vennepers is het traditie om met de fiets naar Buitenkaag te gaan en er tevens een sponsorfietstocht van te maken. Op Hemelvaartsdag zal vóór vertrek in de Herberg een donatie gegeven kunnen worden. In het parochienieuws leest u hier meer over en ook over het goede doel. Fiets u ook mee?

Vormselviering met mgr. Hendriks op 9-6

Op zondag 9 juni tijdens de viering voor het Hoogfeest van Pinksteren zullen een aantal jongeren uit onze parochie het sacrament van het Vormsel toegediend krijgen door Mgr. Hendriks. De jongeren hebben, samen met de werkgroep Vormsel, de viering samengesteld. .

Ritmisch koor Mitswa zal de zang en muziek verzorgen in deze viering.

U bent van harte genodigd om deze viering mee te vieren en zo ook aan de jongeren te laten zien dat ze van harte welkom zijn in onze kerkgemeenschap.

De Zanggroep zingt in viering 15 juni 19.00

De zanggroep verzorgt op zaterdag 15 juni de zang en muziek in de viering. De zanggroep is een koor voor en door parochianen: iedereen mag en kan meezingen! De zanggroep verzorgt de inzet van de liederen en motiveert zo de kerkgangers om mee te zingen. Denkt u: dat lijkt me leuk, maar ik wil geen lid worden van een koor... Dan is de zanggroep misschien iets voor u: vrijblijvend, geen repetitie, gewoon in de banken plaatsnemen (voor bladmuziek en teksten wordt gezorgd) en o.l.v. dirigente Petra Cappendijk en organist Gerard van Veen worden de liederen ingezet.

U/je bent van harte welkom om mee te zingen!

BBQ in de binnentuin. Eet u mee?

Vorig jaar was de BBQ in de binnentuin van De Herberg een groot succes. Daarom wil de parochie dit jaar wederom een BBQ organiseren voor parochianen uit Nieuw-Vennep én Buitenkaag! Op zaterdag 6 juli wordt om 17.00u de BBQ aangezet.

De kosten voor deze gezellige eterij zijn € 30,- p.p. Een klein deel van de opbrengst is bestemd voor de parochie. Opgeven kunt u bij de organisatoren: Lisette Blom: 0252-673501 of bij Lano Jansen: 0252-674859.

Parochienieuws                       SamenKerk

Vragen of opmerkingen over website:

In onze parochie (kerk en pastorie) kunnen foto- en filmopnamen gemaakt worden t.b.v. de website en ons parochieblad.