Wij heten u van harte welkom op de website van onze parochie

(Eucharistie)vieringen in de komende weken:

Zondag 15 september 10.00 uur
 Vierentwintigste zondag door het jaar
Koor: de zanggroep

Zaterdag 21 september 19.00 uur
Vijfentwintigste zondag door het jaar / Begin van de vredesweek
Koor: St. Cecilia

Zondag 29 september 10.00 uur
 Zesentwintigste zondag door het jaar
Koor: Ritmisch koor Mitswa

Voor de parochie Joannes Evangelist te Buitenkaag klikt u op deze link.

Informatieve film over de beide parochies: klik op deze link

ELKE WOENSDAG: CREACLUB IN DE HERBERG VAN 10.00-12.00 UUR
Klik op deze link voor meer info: Creaclub

Save the date....!

Het is nog ver weg maar agenda's zijn o zo snel gevuld. Op zaterdag 12 oktober zal dhr. Loek Seeboldt wederom de zangdag "Proef en Zing" organiseren. De zangdag zal plaatsvinden in onze kerk van 10.00-14.30u. Het wordt afgesloten met een korte viering. Kosten bedragen € 7,00, inclusief koffie/thee en lunch. Opgeven voor uiterlijk 7 oktober bij dhr. Lano Jansen

En op dinsdag 15 oktober zal er een tweede avond over liturgie zijn en wel onder de noemer 'Liturgie in beweging'. Deze avond wordt u aangeboden van 19.30u tot 21.30u in De Herberg. Om een indruk te geven van wat er aan bod komt deze avond: wanneer valt Pasen volgend jaar, een inleiding over de kerkelijke agenda 2019/2020, het ontstaan en betekenis ervan en natuurlijk is er weer volop gelegenheid tot het stellen van vragen. T.z.t. volgt in het parochienieuws meer info of houdt deze website in de gaten.

Parochienieuws                       SamenKerk

Vragen of opmerkingen over website:

In onze parochie (kerk en pastorie) kunnen foto- en filmopnamen gemaakt worden t.b.v. de website en ons parochieblad.