Wij heten u van harte welkom op de website van onze parochie

(Eucharistie)vieringen in de komende weken:

Zaterdag 20 juli 19.00 uur
 Zestiende zondag door het jaar

Zondag 28 juli 10.00 uur
Zeventiende zondag door het jaar

Zaterdag 3 augustus 19.00 uur
Achttiende zondag door het jaar

Zondag 11 augustus 10.00 uur
 Negentiende zondag door het jaar
Koor: de zanggroep

Voor de parochie Joannes Evangelist te Buitenkaag klikt u op deze link.

Informatieve film over de beide parochies: klik op deze link

ELKE WOENSDAG: CREACLUB IN DE HERBERG VAN 10.00-12.00 UUR
Klik op deze link voor meer info: Creaclub

Save the date....!

Het is nog ver weg maar agenda's zijn o zo snel gevuld. Op zaterdag 12 oktober zal dhr. Loek Seeboldt wederom de zangdag "Proef en Zing" organiseren. Tijd en locatie volgen nog zangliefhebbers: noteer alvast deze datum in uw agenda.

En op dinsdag 15 oktober zal er een tweede avond over liturgie zijn en wel onder de noemer 'Liturgie in beweging'. Deze avond wordt u aangeboden van 19.30u tot 21.30u in De Herberg. Om een indruk te geven van wat er aan bod komt deze avond: wanneer valt Pasen volgend jaar, een inleiding over de kerkelijke agenda 2019/2020, het ontstaan en betekenis ervan en natuurlijk is er weer volop gelegenheid tot het stellen van vragen. T.z.t. volgt in het parochienieuws meer info of houdt deze website in de gaten.

Parochiesecretariaat

In de zomervakantie is het parochiesecretariaat alleen op woensdagochtend aanwezig. U kunt ons ook mailen of bellen. Het antwoordapparaat zal u verder verwijzen.

De Zanggroep tijdens de zomervakantie.....

In de zomervakantie hebben de koren in onze parochie een zomerstop. De zanggroep zal dan de muzikale ondersteuning in de vieringen verzorgen.

De zanggroep is voor en door parochianen: iedereen mag meezingen! Denkt u: dat lijkt me leuk, maar ik wil geen lid worden van een koor... Dan is de zanggroep misschien iets voor u: vrijblijvend, geen repetitie, gewoon in de banken plaatsnemen (voor bladmuziek/tekst wordt gezorgd). U/je bent van harte welkom om mee te zingen!

Parochienieuws                       SamenKerk

Vragen of opmerkingen over website:

In onze parochie (kerk en pastorie) kunnen foto- en filmopnamen gemaakt worden t.b.v. de website en ons parochieblad.