Dit is een verzamelpagina voor alle actuele activiteiten, welke voor kinderen in onze parochie georganiseerd worden.

Eieren zoeken na viering 1ste Paasdag

Zondag 1 april is om 11.00 uur de viering. Voor de kinderen is er dan ook kinderkerk tijdens de viering. Dan wordt het Paasfeest speciaal voor kinderen uitgelegd. Aansluitend aan de viering mogen de kinderen in de binnentuin van De Herberg eieren gaan zoeken die daar verstopt liggen (en nee, dit is geen grap ondanks dat de datum 1 april is).

We zien je graag op zondag 1 april!

(Kinder) kruisweg

Op Goede Vrijdag (30 maart) is er om 15.00u de kruisweg voor kinderen en hun ouders. Op een voor kinderen begrijpelijke manier worden de kruiswegstaties uitgelegd. Ook volwassenen zijn hier van harte welkom bij!

Op Paasmorgen (zondag 1 april) is er, tijdens de viering van 11.00u, Kinderkerk waarbij het Paasfeest speciaal voor kinderen wordt uitgelegd. Aansluitend aan de viering mogen de kinderen in de binnentuin op zoek gaan naar eieren die daar verstopt liggen.

Kinderkoor kinderloos

Na een succesvol begin dit jaar van ons nieuwe kinderkoor, kunnen we er jammer genoeg niet mee doorgaan. Wij hebben kinderen en ouders gebeld, gemaild en er is geflyerd op de katholieke scholen. Helaas heeft dit niet het minimaal aantal kinderen opgeleverd om samen voldoende stem te geven aan en voor de kinderen in onze parochie.
We willen met name onze dirigent Noortje en onze toetsenist Jan bedanken voor de inspirerende gen gezellige tijd die we met elkaar hebben gehad. Zoals Jan zo treffend opmerkte: "Muziek en zingen is voor kinderen niet alleen leuk, maar ook belangrijk om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen.
En lieve kinderen en hun ouders die deel hebben uitgemaakt van het koortje in de korte tijd van het bestaan: we hebben van jullie genoten!

Een hartelijke groet van Noortje, Jan, Hans, Agnes en Anita