The Passion 2019 in Hoofddorp

Een interactief verhaal wat mensen samenbindt. Een verhaal om weer met elkaar in gesprek te komen. Het verhaal is hier….

Mensen uit de kerk, uit verschillende koren, getalenteerde amateurs uit de musical- en theaterbranche, vrijwilligers uit de parochie, jongeren van M25 en de jongerenband repeteren maanden samen om dit indrukkende verhaal te vertellen.

De muzikale paasvertelling in de Joannes de Doperkerk in Hoofddorp vindt plaats op donderdag 11 en vrijdag 12 april om 20:00 uur. We vertellen, spelen en zingen met passie.

De toegang is gratis, na afloop is er gelegenheid om samen koffie te drinken om zo met de cast en de muzikanten in gesprek te gaan. Ook wordt er een waarderingscollecte gehouden.

In Hoofddorp: het Kerq-café
De naam zegt het al, iets met kerk en iets met café. Voor iedereen van 20 t/m 40 jaar, organiseren we 2 keer per jaar Kerq-café. De zolder van de oude pastorie in Hoofddorp wordt omgetoverd tot een gezellig café. We nodigen steeds stamgasten uit die hun gedachten over een bepaald thema met ons delen. Er is gelegenheid om daarover met elkaar in gesprek te gaan. En dat natuurlijk onder het genot van een drankje.
Het Kerq-café is op 22 april op de zolder van de oude pastorie, Hoofdweg 772 vanaf 15:30 uur.

Meer info: http://kerkeninhoofddorp.nl/rvkh/?a=2520