Posters over de coronacrisis | Loesje
Wat als er teveel aanmeldingen zijn voor een viering of als er (teveel) mensen spontaan/zonder aanmelding de kerkviering willen meevieren?

In deze Corona tijd (tijdens de gedeeltelijke lockdown) is dat een probleem. Door de aangescherpte maatregelen is het dwingende verzoek om max. 30 mensen (excl. bedienaren) toe te laten bij de vieringen.
Wij begrijpen dat veel mensen toch graag naar de kerk willen i.p.v. online vieringen meevieren. Maar helaas kan dat echt alleen maar op reservering. Dan kunnen wij toezeggen of er wel of geen plaats is.

Mochten er toch parochianen naar de viering komen zonder aanmelding, dan worden deze vriendelijk verzocht om (tijdelijk) in de Herberg plaats te nemen. Als het quotum niet is bereikt tegen 10.00u dan kan de beheerder mensen, op volgorde van binnenkomst, toch tot de viering in de kerk toelaten.

Bij een paar vieringen is het ook mogelijk, wegens het bijzondere karakter van de viering, om mee te vieren (max. 30 mensen) in de grote zaal in de Herberg. De viering is dan op een grootbeeld tv via de livestream te volgen en er zal ter plekke bekeken worden of er gelegenheid is tot het ter communie gaan.

Wij vragen uw begrip in deze.
 m